Fried watermelon with smoked sheeps's cheese

Zutaten

Portionen: 4

  • 500 g Watermelon (ripe)
  • 1/2 piece Lime (juice)
  • Fresh mint
  • some leaves Lemon balm
  • 300 g Sheep's cheese (smoked)
  • Chilli (red)
  • Sea salt
  • Ground pepper
  • Olive oil
  • Kalamata olives (and crisply fried bread chips for optional decorat)
Auf die Einkaufsliste

Zubereitung

Cut the watermelon in 12 equally long pieces (approx. 12 x 2 x 2 cm). Before frying, patwith a kitchen paper. Fry briefly in a teflon-lined panwith some olive oil. Place 3 pieces each on a warm plate. Slice the cheese very thinly with a grater and place over the melon. Sprinkle with the herbs, some olive oil, lime juice, and season with salt, pepper and chili. Decorate with olives and pan-fried bread chips.

  • Anzahl Zugriffe: 3978
  • So kommt das Rezept an info
    close

    Wow, schaut gut aus!

    Werde ich nachkochen!

    Ist nicht so meins!

Die Redaktion empfiehlt aktuell diese Themen

Hilfreiche Videos zum Rezept

Kommentare3

Fried watermelon with smoked sheeps's cheese

  1. Uttenhofen
    Uttenhofen kommentierte am 18.07.2015 um 06:55 Uhr

    Super

    Antworten
  2. Illa
    Illa kommentierte am 16.05.2015 um 21:25 Uhr

    well done

    Antworten
  3. Zubano15
    Zubano15 kommentierte am 06.07.2013 um 14:32 Uhr

    super lecker

    Antworten
Kommentar hinzufügen

Für Kommentare, bitte einloggen oder registrieren. Facebook login

Rund ums Kochen

Ähnliche Rezepte

Aktuelle Usersuche zu Fried watermelon with smoked sheeps's cheese