Fried trout

  • Zutaten

  • Zubereitung

  • Top Videos

Portionen: 4

  • 4 pieces Trouts (each 250g, ready to cook)
  • 60 g Butter (clarified)
  • 100 g Butter
  • 2 tsp Parsley (chopped)
  • 1 piece Lemon (juice)
  • Salt
  • Flour
Auf die Einkaufsliste

Wash the trout inside and out and dry. Salt them inside and out, coat in flour, shake excess flour off. Heat clarified butter in a coated frying pan. Fry trout on both sides until crisp and then remove from frying pan. Remove drippings, and butter and remove possible remainders with a wooden spoon. Froth butter, add lemon juice. Boiled potatoes and leaf salad go very well with this dish.

Was denken Sie über das Rezept?
0 2 0

Die Redaktion empfiehlt aktuell diese Themen

Kommentare0

Fried trout

Kommentar hinzufügen

Für Kommentare, bitte einloggen oder registrieren. Facebook login

Rund ums Kochen

Ähnliche Rezepte

Aktuelle Suche