Nichts versäumen! Ganz frische Neuigkeiten aus der ichkoche.at-Küche! Jetzt kostenlos bestellen!

Fried Eggs with Truffles and Potato Fritters

Zutaten

Portionen: 4

  • 400 g Potatoes (boiling)
  • 1 piece Egg (for the fritters)
  • 4 pieces Eggs (for frying)
  • 30-40 g Truffles (fresh)
  • Salt
  • Ground pepper
  • Oil (or butter for frying)
  • 1 Tbsp Butter (for frying the eggs)
Auf die Einkaufsliste

Zubereitung

  1. Peel the potatoes. Grate them coarsely, and add a little salt. Squeeze lightly to get rid of excess juice.Mix together with the egg, salt and pepper, and form small fritters. In a large frying pan, heat the oil or butter and spoon in 4 fritters. Press flat. Fry golden brown on both sides and set aside on a kitchen paper. Keep warm in the oven at 70 °C.
    Heat butter in a pan. Carefully fry the four eggs. Brush the truffles well with a vegetable brush and cut into fine slices. Place one fritter each on a warmed plate, and put a fried egg on top of each fritter. Serve with sliced truffles as decoration.

  • Anzahl Zugriffe: 4341
  • So kommt das Rezept an info
    close

    Wow, schaut gut aus!

    Werde ich nachkochen!

    Ist nicht so meins!

Die Redaktion empfiehlt aktuell diese Themen

Hilfreiche Videos zum Rezept

Ähnliche Rezepte

Kommentare5

Fried Eggs with Truffles and Potato Fritters

  1. Birmchen
    Birmchen kommentierte am 30.08.2015 um 05:58 Uhr

    schmeckt sicherlich sehr lecker

    Antworten
  2. ressl
    ressl kommentierte am 19.08.2015 um 09:03 Uhr

    lecker

    Antworten
  3. Illa
    Illa kommentierte am 16.05.2015 um 21:25 Uhr

    fine

    Antworten
  4. graue Katze
    graue Katze kommentierte am 04.04.2015 um 19:41 Uhr

    Klingt gut!

    Antworten
  5. anni0705
    anni0705 kommentierte am 03.07.2014 um 13:32 Uhr

    lecker

    Antworten
Kommentar hinzufügen

Für Kommentare, bitte einloggen oder registrieren. Facebook login

Rund ums Kochen

Aktuelle Usersuche zu Fried Eggs with Truffles and Potato Fritters