White asparagus dressed in ham

  • Zutaten

  • Zubereitung

  • Top Videos

Portionen: 4

  • 12 stalks Asparagus (white)
  • 12 slices Ham (processed)
  • 1 piece Tomato
  • 1 Tbsp Zucchini (cubes)
  • 1 piece Egg (boiled)
  • Chervil (chopped)
  • Walnut oil
  • Salt
  • Sugar
  • Butter
  • Field salad (marinated as garnish)

Prepare a large pot of water with salt, a pinch of sugar and some butter and bring to boil. Meanwhile, peel the asparagus, cutting away the lower third of the stalk, and place in the boiling water. Cook for 15–20 minutes until tender. Remove, and douse with cold water.
Arrange the lettuce on a plate. Wrap each piece of asparagus in a piece of ham so that the tip is still visible. Place on top of the lettuce. Chop the tomato and egg into small cubes. Together with the zucchini cubes, sprinkle over the asparagus. Garnish with chervil and drops of walnut oil.

Tipp

Asparagus according to size, 15–20 minutes

Nachgekocht? Bitte bewerten Sie das Rezept
1 2 3 4 5
Was denken Sie über das Rezept?
0 0 1

Kommentare5

White asparagus dressed in ham

  1. kako2
    kako2 kommentierte am 22.07.2016 um 09:26 Uhr

    Wieso ist das in Englisch?

    Antworten
  2. Steffi-H
    Steffi-H kommentierte am 19.01.2015 um 15:30 Uhr

    Gut

    Antworten
  3. ewaldi
    ewaldi kommentierte am 18.10.2014 um 16:37 Uhr

    super

    Antworten
  4. Rose Palfinger
    Rose Palfinger kommentierte am 16.10.2014 um 06:14 Uhr

    good

    Antworten
Kommentar hinzufügen

Für Kommentare, bitte einloggen oder registrieren. Facebook login

Rund ums Kochen

Ähnliche Rezepte

Aktuelle Suche