Tomato Sauce

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Portionen: 4

  • 500 g Tomatoes (ripe)
  • 1 piece Carrot (small)
  • 1 stick Celery
  • 1 piece Onion
  • 1 piece Parsley root (small)
  • 50 g Butter
  • 20 g Flour
  • 1/8 l Beef stock
  • 1/8 l Red wine (dry)
  • 1 tsp Lemon juice
  • 1 piece Clove
  • Sugar
  • Salt
  • Pepper
  • 1 tbsp Tomato puree (if desired)

Blanch the tomatoes in hot water, remove the skins and deseed, mash the tomato pulp, set aside. Clean, wash and dice the carrots, celery, parsley root and onion. Melt butter, fry the vegetables in the butter, stirring occasionally. Blend in the flour and mix thoroughly, continue to fry and pour in the red wine. Blend with the tomatoes and stock. Season with lemon juice, salt, pepper, clove and some sugar. Cook for approximately one hour, mash with the stick mixer, if desired strain through a sieve. Season to taste with salt, pepper and sugar.

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Kommentare5

Tomato Sauce

  1. anni0705
    anni0705 kommentierte am 28.01.2016 um 08:30 Uhr

    Bei mir kommt noch 1 TL Liebstöckl dazu, das gibt einen noch besseren Geschmack.

    Antworten
  2. Liz
    Liz kommentierte am 18.10.2015 um 18:35 Uhr

    Sehr gut!

    Antworten
  3. graue Katze
    graue Katze kommentierte am 04.04.2015 um 19:42 Uhr

    Sehr lecker!

    Antworten
  4. ressl
    ressl kommentierte am 12.01.2015 um 06:18 Uhr

    lecker

    Antworten
  5. zuckermaus0028
    zuckermaus0028 kommentierte am 02.10.2014 um 13:06 Uhr

    sehr gut

    Antworten
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