Roasted Smoked Pork Loin

  • Zutaten

  • Zubereitung

  • Top Videos

Portionen: 4

  • 1 kg Smoked chop
  • 50 g Vegetable oil
  • 1/8 l Sour cream

Roast the smoked pork loin in very hot oil, reduce heat and simmer for a further hour. Add water repeatedly. Lift out meat and keep warm. Remove fat from the meat juice, mix the meat juice with the cream and boil briefly. Cut the meat in slices, pour the sauce over it and serve immediately.

Nachgekocht? Bitte bewerten Sie das Rezept
1 2 3 4 5
Was denken Sie über das Rezept?
1 0 0

Kommentare2

Roasted Smoked Pork Loin

  1. Helmuth1
    Helmuth1 kommentierte am 25.09.2015 um 22:39 Uhr

    a so a Blödsinn

    Antworten
  2. Andy69
    Andy69 kommentierte am 01.02.2015 um 09:54 Uhr

    gefällt mir

    Antworten
Kommentar hinzufügen

Für Kommentare, bitte einloggen oder registrieren. Facebook login

Rund ums Kochen

Ähnliche Rezepte

Aktuelle Suche