Potato Salad

  • Zutaten

  • Zubereitung

  • Top Videos

Portionen: 4

  • 600 g Potatoes (firm)
  • 60 g Onions
  • 1/4 l Beef stock (cube)
  • 3 tbsp Vinegar
  • 6 tbsp Vegetable oil (e.g. sunflower oil, corn oil or according to taste)
  • 1/2 tsp Estragon
  • Mustard
  • Salt
  • Pepper
  • 1 pinch Sugar

Cook the potatoes with their peel, remove peel and cut into thin slices into a bowl, while still warm. Heat the soup and immediately pour over the potatoes. Blend in the vinegar, oil, onions, salt and pepper until it gets a creamy consistency. Season to taste with mustard and sugar.

Nachgekocht? Bitte bewerten Sie das Rezept
1 2 3 4 5
Was denken Sie über das Rezept?
2 0 0

Kommentare3

Potato Salad

  1. minikatze
    minikatze kommentierte am 17.10.2015 um 17:30 Uhr

    Lecker!

    Antworten
  2. Andy69
    Andy69 kommentierte am 13.01.2015 um 18:51 Uhr

    gefällt mir

    Antworten
  3. Romy73
    Romy73 kommentierte am 08.01.2015 um 20:15 Uhr

    toll

    Antworten
Kommentar hinzufügen

Für Kommentare, bitte einloggen oder registrieren. Facebook login

Rund ums Kochen

Ähnliche Rezepte

Aktuelle Suche