Paprika with Sauerkraut

  • Zutaten

  • Zubereitung

  • Top Videos

Portionen: 4

  • 600 g Sauerkraut
  • 1 piece Onion (medium-sized)
  • 1 tbsp Butter
  • 200 ml Whipping cream
  • 100 ml Sour cream
  • 1 tbsp Sweet paprika
  • Salt
  • Caraway seed
  • 80 g Smoked bacon
  • 1 tbsp Sugar
  • 2-3 cloves Garlic
  • Vinegar
  • 1 tbsp Tomato puree

Wash sauerkraut briefly in cold water, press out water and chop coarsely. Peel onion, chop finely, sauteé in the butter until translucent. Add sauerkraut, pour in cream and sour cream and season to taste with the sweet paprika, some salt and caraway seed. Stew on low heat until tender. In the meantime fry the dices bacon, sprinkle sugar over it and finish frying. Add bacon and crushed garlic, mix in the tomato puree and continue to cook for further 10 minutes. Season with salt and pepper.

Nachgekocht? Bitte bewerten Sie das Rezept
1 2 3 4 5
Was denken Sie über das Rezept?
0 1 0

Kommentare2

Paprika with Sauerkraut

  1. xxxx40
    xxxx40 kommentierte am 16.01.2015 um 14:33 Uhr

    lecker

    Antworten
  2. marelif
    marelif kommentierte am 14.01.2015 um 10:27 Uhr

    interessant!

    Antworten
Kommentar hinzufügen

Für Kommentare, bitte einloggen oder registrieren. Facebook login

Rund ums Kochen

Ähnliche Rezepte

Aktuelle Suche