Oven asparagus from the Marchfeld

  • Zutaten

  • Zubereitung

  • Top Videos

  • 24 stalks Asparagus (equally sized)
  • 1 tsp Sugar
  • 150 g Butter (slightly burnt)
  • 2 tbsps Herbs (chopped)
  • 2 pieces Orange (juice and some rind)
  • Sea salt

Peel asparagus and cut away the lower third of the stalk. Place 6 pieces on two layers of aluminum foil. Sprinkle over some salt and sugar, then melted butter and orange juice, orange rind, chopped herbs (optional). Wrap the asparagus well in the foil.
Place the wrapped packages next to each other on a baking tray and put on the lowest shelf of the oven heated at 220 °C. Bake for 40 minutes. Take the asparagus out of the oven, leave in the foil for a few minutes. Open the packages at the table in order to enjoy the fine caramel aroma.

Nachgekocht? Bitte bewerten Sie das Rezept
1 2 3 4 5
Was denken Sie über das Rezept?
0 0 0

Kommentare2

Oven asparagus from the Marchfeld

  1. Cecilia
    Cecilia kommentierte am 16.11.2015 um 16:49 Uhr

    mit etwas weniger Butter ist es eine etwas leichtere Speise :)

    Antworten
  2. Rose Palfinger
    Rose Palfinger kommentierte am 28.03.2014 um 06:18 Uhr

    super

    Antworten
Kommentar hinzufügen

Für Kommentare, bitte einloggen oder registrieren. Facebook login

Rund ums Kochen

Ähnliche Rezepte

Aktuelle Suche