Classic Krautfleckerl (Cabbage-Pasta Bake)

  • Zutaten

  • Zubereitung

  • Top Videos

Portionen: 6

  • 400 g Pasta (for fleckerl)
  • 1 piece Cabbage head (white)
  • 100 g Vegetable fat (or pork dripping)
  • 2 pieces Onions (chopped)
  • 2 tbsps Sugar
  • Salt
  • Caraway seeds
  • Ground pepper

Wash the cabbage and remove the stalk. Cut into quarters, then cut the quarters into smaller pieces. Add salt to taste. Cut the pieces roughly into squares, bruise by hand and let stand for about 15 minutes.
Caramelize the sugar in the fat, and add the cabbage, onions and the caraway seeds. Cover, and cook for about 30minutes, stirring regularly, until light brown in color. Season with pepper.
Boil some water and cook the noodles until soft, drain and combine with the cabbage. Let stand for a few minutes. Before serving, season to taste with pepper and salt.

Nachgekocht? Bitte bewerten Sie das Rezept
1 2 3 4 5
Was denken Sie über das Rezept?
1 2 0

Kommentare3

Classic Krautfleckerl (Cabbage-Pasta Bake)

  1. EneriS
    EneriS kommentierte am 20.06.2016 um 20:02 Uhr

    Mit frühkraut dauert es keine 30 minuten sondern ist früher (bei mir heute 10 minuten) fertig!

    Antworten
  2. Birmchen
    Birmchen kommentierte am 29.10.2015 um 05:51 Uhr

    well done

    Antworten
  3. gackerl
    gackerl kommentierte am 27.04.2015 um 10:55 Uhr

    lecker

    Antworten
Kommentar hinzufügen

Für Kommentare, bitte einloggen oder registrieren. Facebook login

Rund ums Kochen

Ähnliche Rezepte

Aktuelle Suche