Chive sauce

  • Zutaten

  • Zubereitung

  • Top Videos

  • 2 pieces Eggs (boiled)
  • 100 ml Vegetable oil
  • 2 pieces Toast (without crust)
  • 250 ml Milk
  • 250 g Sour cream
  • 2 tbsps Chives (finely chopped)
  • Salt
  • White pepper

Soak the toast in milk. Peel and cut the eggs. Drain the toast, and mix with the eggs and other ingredients using a hand-held mixer. Season the sauce to taste and allow to cool. Serve in a gravy boat.

Nachgekocht? Bitte bewerten Sie das Rezept
1 2 3 4 5
Was denken Sie über das Rezept?
0 1 0

Kommentare4

Chive sauce

  1. Michaela 1967
    Michaela 1967 kommentierte am 07.11.2015 um 22:18 Uhr

    toll

    Antworten
  2. Andy69
    Andy69 kommentierte am 13.09.2015 um 13:09 Uhr

    toll

    Antworten
  3. gackerl
    gackerl kommentierte am 22.04.2015 um 10:38 Uhr

    lecker

    Antworten
  4. Maki007
    Maki007 kommentierte am 18.01.2014 um 20:18 Uhr

    nice!

    Antworten
Kommentar hinzufügen

Für Kommentare, bitte einloggen oder registrieren. Facebook login

Rund ums Kochen

Ähnliche Rezepte

Aktuelle Suche