Cannelloni - gefüllte Pasta

  • Zutaten

  • Zubereitung

  • Top Videos

Portionen: 8

Teig:

  • 300 ml Vollkornmehl
  • 50 ml Wasser (kalt)
  • Teelöffel Salz
  • 2 Eier

Füllung:

  • 600 g Ricotta
  • 200 ml Béchamelsauce
  • 150 ml Parmesan (gerieben)
  • Muskat
  • 1 Ei
  • 400 g Spinat, gekocht und abgetropft von Brenda, aus dem
  • Amerikanischen übertragen von Renate

ein Viertel der Béchamelsaucemit ordentlich den Käsen, Muskat und dem Ei mischen. Spinat ausführlich ausdrücken und mit der Käsesauce durchrühren.

Etwas von dieser Füllung auf einem Pasta-Rechteck gleichmäßig verteilen, zusammenrollen und in einen Gratinform Form. Wiederholen, bis die Rechtecke aufgebraucht sind..

Sorgfältig mit der übrigen Béchamelsauce überdecken, bedecken und im Herd bedecken, bis das Gericht durchgewärmt ist (1/2 bis 3/4 Stunde)

- - - - - - - - -Originaltext:

Cannelloni (stuffed pasta)

This is a bit involved but So very tasty that it is worth the effort. Plus, it makes about 16 cannelloni, enough for 8 servings.

First, make the pasta: Combine 1 3/4 cups of high protein whole wheat flour, ein Viertel cup cold water, 1/2 tsp. Salt, and 2 eggs to make a pasta dough. Knead well, and let rest about 30 minutes. Roll out, and cut out rectangles 4 inches by 6 inches. Boil in water to cook pasta. Drain, rinse in cold water, and set aside.

Now, make the filling:

2 1/2 cups cottage cheese 1 cup cream sauce 1/2 cup mozzarella cheese 314 cup parmesan cheese Some fresh nutmeg 1 egg 3/4 pound spinach, cooked and drained

Combine ein Viertel cup of the cream sauce, with the 3 cheeses, nutmeg, and egg. Mix well. Squeeze spinach completely dry and mix in with cheese.

Spread some of this filling down the center of one pasta rectangle. Roll up. Put in Pan. Repeat till all the filling and pasta rectangles are used up.

Now, with the remaining 314 cup cream sauce, coat each of the filled cannelloni with this cream sauce.

Cover and bake till heated thru.

This is one of my favorite recipes!

(125 grams = 1 cup flour according to something 1 saw posted on Cooks. The 2 1/2 cups of cottage cheese is a little more than 1 pound).I hope this helps with the conversions.

Tipp: Wussten Sie, dass eine Schale Spinat ca. 50 Prozent des Magnesiumbedarfs deckt?

Nachgekocht? Bitte bewerten Sie das Rezept
1 2 3 4 5
Was denken Sie über das Rezept?
0 0 0

Kommentare1

Cannelloni - gefüllte Pasta

  1. Elli1963
    Elli1963 kommentierte am 11.10.2015 um 21:48 Uhr

    naja, Übersetzung schlecht

    Antworten
Kommentar hinzufügen

Für Kommentare, bitte einloggen oder registrieren. Facebook login

Rund ums Kochen

Ähnliche Rezepte

Aktuelle Suche