Bread Dumplings

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Portionen: 4

  • 250 g Stale rolls (cubed)
  • 50 g Butter
  • 2 tbsp Onion (chopped)
  • 2 tbsp Parsley (chopped)
  • 3 pieces Eggs
  • 1/4 l Milk
  • 3 tbsp Flour
  • Salt

Melt butter and sauteé onions until light brown. Put bread cubes into a bowl, thoroughly mix eggs, milk and salt, pour over the bread cubes. Add onions ans parsley (best done by hand). Set aside to rest for 10-15 minutes, then fold in flour. Boil salt water in a large pot, form 4-6 dumplings with moist hands, reduce the heat (water should simmer) and cook the dumplings for 10-12 minutes. Bread dumplings are traditionally served to Bauernschmaus (Farmer's feast), Beuschel (lung), mushroom goulash, pork roast, smoked meat and game dishes.

Tipp

Semmelknödel werden traditionell zu Bauernschmaus, Beuschel, Schwammerlgulasch, Schweinsbraten, Selchfleisch und Wildgerichten gegessen.

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Kommentare7

Bread Dumplings

  1. uhler-maus
    uhler-maus kommentierte am 02.10.2015 um 22:53 Uhr

    nanu?? warum sind hier zutaten und Beschreibung in englisch?

    Antworten
  2. danan
    danan kommentierte am 06.07.2015 um 13:31 Uhr

    toll

    Antworten
  3. Cecilia
    Cecilia kommentierte am 14.06.2015 um 06:34 Uhr

    cool!

    Antworten
  4. hlackn
    hlackn kommentierte am 14.04.2015 um 20:04 Uhr

    :(((

    Antworten
  5. gackerl
    gackerl kommentierte am 26.12.2014 um 01:08 Uhr

    lecker

    Antworten
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