Bauernschnatterer (Bean and Pork Stew)

  • Zutaten

  • Zubereitung

  • Top Videos

Portionen: 4

  • 500 g Beans (white)
  • Salt
  • Pepper
  • 1 clove Garlic
  • 1/2 leaf Bay
  • 100 g Carrots
  • Celery
  • Yellow carrots
  • 1/2 piece Pig's head (smoked)
  • Vinegar
  • Chives

Soak the beans overnight. Cover them on the next day with ample fresh water, and pepper, crushed garlic, bay leaf, diced carrots, celery, yellow carrots, the pig's head and some salt, put onto the hotplate and cook slowly until tender. Then remove the head meat from the bone, cutting to medium-sized strips and put back into the bean mixture. You can add a grated uncooked potato, if the mixture is to watery, and continue to cook for approximately 20 min. Season to taste with vinegar, salt and pepper and serve abundantly sprinkled with chives.

Nachgekocht? Bitte bewerten Sie das Rezept
1 2 3 4 5
Was denken Sie über das Rezept?
1 2 1

Kommentare8

Bauernschnatterer (Bean and Pork Stew)

  1. gerlinde51
    gerlinde51 kommentierte am 01.10.2015 um 09:40 Uhr

    tolles rezept

    Antworten
  2. JJulian
    JJulian kommentierte am 06.08.2015 um 00:30 Uhr

    yammi

    Antworten
  3. helmi48
    helmi48 kommentierte am 13.07.2015 um 15:35 Uhr

    tolles rezept

    Antworten
  4. andili71
    andili71 kommentierte am 09.07.2015 um 11:07 Uhr

    lecker

    Antworten
  5. edith1951
    edith1951 kommentierte am 03.03.2015 um 12:24 Uhr

    ganz lecker

    Antworten
  6. Alle Kommentare
Kommentar hinzufügen

Für Kommentare, bitte einloggen oder registrieren. Facebook login

Rund ums Kochen

Ähnliche Rezepte

Aktuelle Suche